Skrill stelt Amerikaanse burgers in staat Bitcoin te kopen via een Coinbase-partnerschap

Published on 25 March 2021 at 11:10

Door samen te werken met Coinbase, stelt de digitale wallet van Skrill van Paysafe Amerikanen in 37 staten in staat om BTC, LTC, ETH, BCH en meer crypto-activa te kopen en verkopen

De digitale portemonnee van Skrill, gelanceerd door het gespecialiseerde betalingsplatform Paysafe, zal zijn aanwezigheid in de VS uitbreiden door samen te werken met Coinbase. De grootste in de VS gevestigde crypto-uitwisseling zal Skrill nieuwe white label-oplossingen voor cryptocurrency bieden, waardoor gebruikers uit bijna 40 staten digitale activa kunnen kopen en verkopen.

 

 

Skrill werkt samen met Coinbase
Skrill, opgericht in 2001, is een aanbieder van digitale portemonnees die meerdere online betalings- en geldoverboekingsoplossingen aanbiedt. In 2018 bracht het project, dat nu eigendom is van de Paysafe Group, zijn eerste crypto-aanbod uit aan klanten in meer dan 30 landen.

 

 

Eerder vandaag kondigde het moederbedrijf de uitbreiding aan in 37 staten en territoria in de VS, waaronder Illinois, Michigan, Texas, Washington, D.C., Puerto Rico en meer. Dit werd mogelijk na een samenwerking met de populaire crypto-exchange - Coinbase.

 

 

Door de samenwerking kan Skrill integreren met het Coinbase-platform. Hierdoor zouden Skrill-klanten in de 37 territoria de digitale portemonnee van het bedrijf kunnen gebruiken om enkele van de meest populaire digitale activa te kopen en verkopen. Die omvatten namelijk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH).

 

 

Het nieuwe initiatief stelt gebruikers in staat om te communiceren met cryptocurrencies via USD of andere digitale activa. Met andere woorden, ze zouden kunnen kiezen of ze voor BTC betalen met 's werelds reserve fiat-valuta of ETH, LTC, BCH of een ander crypto-activum.

 

 

Het is vermeldenswaard dat het op de VS gerichte crypto-aanbod van Skrill een 'gefaseerde uitrol' is. Dit betekent dat de online / webversie al beschikbaar is, terwijl de mobiele applicatie begin april 2021 uitkomt.

 

 

Gelanceerd vanwege enorme vraag
Lorenzo Pellegrino, de CEO van Skrill, NETELLER en Income Access bij Paysafe, gaf aan dat het nieuwe cryptogerichte initiatief volgt op de laatste enorme toename van de interesse van consumenten in de branche.

 

 

"Aangedreven door het geavanceerde platform van Coinbase, is ons crypto-aanbod slechts de laatste stap van Skrill in de VS om klanten een eersteklas digitale portemonnee te bieden." - hij voegde toe.
Aan de andere kant zei Brett Tejpaul, het hoofd van institutionele handel bij Coinbase, dat de samenwerking met Skrill onze kant-en-klare oplossing 'white-label' zou kunnen geven om digitale activa aan hun klanten te leveren en te ondersteunen zonder de nuances van het bouwen van een crypto-uitwisseling te hoeven leren. . "

 

 

De samenwerking tussen de twee komt voort uit de plannen van Coinbase om volgende maand via een directe notering openbaar te worden gemaakt.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.