Bitcoin update

Published on 27 March 2021 at 12:00

Onze bitcoin verwachting zat weer aan de goeie kant. Er was al zoveel geld de markt uitgegaan (10K) dat de meest logische beweging dus omhoog was. We gingen van 50k naar vannacht 55.5k dit is een heerlijke beweging omhoog.

Er heerste erg veel angst en dat is meestal een signal dat je in de buurt komt van een (voorlopige) bodem. Veel van onze traders hebben heerlijke shorts geopend en dus lekker hierop verdiend. Lees wat we een aantal dagen geleden schreven hier

 

 

Maar ook nu moet je wel nog uitkijken, bitcoin is nog verre van safe op deze levels . We moeten gewoon helemaal weg uit de 50k levels vinden wij want anders blijven we hangen in deze ups & downs.

 

 

We krijgen vaak de vraag hoe het kan dat we bitcoin zo vaak goed inschatten, dit komt door de jarenlange ervaring die we hebben met bitcoin, op een gegeven moment leer je bitcoin echt kennen. Het is net als met een vrouw, in het begin is het allemaal nog spannend en onduidelijk maar naar verloop van tijd leer je d’r echt kennen, en dan weet je precies waar zei blij of juist kwaad om wordt.

 

 

Wil jij ook mee trade in onze groepen en hardcore signals (Futures & Spot signals) ontvangen dagelijks, meld je dan aan hier ,Coinpower is de nummer 1 signal provider van de Benelux en we zijn al vele jaren de bekendste crypto groep in de Benelux, we delen hier dagelijks onze view op de wereld en alles over crypto.

 

Telegram 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.