De toekomst van social media, puntensysteem en CBDC’s

Published on 2 April 2021 at 12:08

Het komt er overduidelijk aan, we gaan binnenkort onze ID’s moeten koppelen aan onze social media accounts. Moet je voorstellen hoeveel macht ze hiermee krijgen.

Punten systeem
Houdt in je achterhoofd dat het westen klaar gestoomd wordt voor een punten systeem. Wie zichzelf straks misdraagt zal (tijdelijk) worden geblokkeerd op social media.

 

 

Verleden
Vrijheid van meningsuiting zal tot het verleden gaan behoren, de toekomstige generatie zal gaan leren dat vrijheid van meningsuiting iets slechts is van het verleden.

 

 

CBDC
Deze ontwikkelingen in samenwerking met CBDC’s bank digitaal currencies zal er voor zorgen dat er een generatie komt zonder eigen gedachte en meningen maar alleen het gedachte goed van de staat. Je maakt het nu allemaal live mee.

 

 

Geprogrammeerd geld
Zoals we laatst al zeiden kun je crypto currencies programmeren en zo kunnen ze straks met CBDC’s iedereen met een bepaalde gedachte straffen of belonen. Ben je het met de staat eens dan zul jij naar de MCDonalds kunnen (geen vlees toegestaan in de toekomst) je zult een lekker synthetisch gefabriceerde hamburger kunnen krijgen.

 

 

Hoe dan?
Dan zeggen mensen, hoe willen zei controleren dan wat jij koopt? CBDC’s!! een eigenschap die je aan crypto currencies kunt toekennen is dus dat je het kunt voorprogrammeren en daarmee dus kunt instellen wat die currencie kan kopen.

 

 

Privileges
Iemand die zich keurig gedraagt zal dus geld krijgen waarmee die veel privileges heeft, iemand die zich misdraagt zal dus alleen de basis behoefte kunnen kopen met het geld dat hem wordt gegeven.

 

 

Monero
Het komt eraan, investeer in monero want wanneer de massa doorkrijgt dat monero nodig is, is het al te laat! Koop deze coin niet voor de profits!!! Koop hem als verzekering.

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.