Paris Hilton 'Heel, heel enthousiast' over Bitcoin - bevestigt dat ze een langetermijninvesteerder in cryptovaluta is

Published on 5 April 2021 at 00:14

Paris Hilton zegt dat ze 'erg enthousiast' is over bitcoin en zegt dat 'het zeker de toekomst is'. Behalve dat ze bevestigde dat ze een langetermijninvesteerder in bitcoin is, plaatste de erfgename van Hilton laseroogjes op haar profielfoto op sociale media en sprak ze over haar aanstaande (NFT) -projecten.

Paris Hilton zegt dat Bitcoin ‘Absoluut de toekomst’ is
Hilton-erfgename Paris Hilton sprak vorige week over bitcoin en haar aanstaande NFT-projecten in een interview met CNBC. Een achterkleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van Hilton Hotels, Paris, wordt vaak de 'originele influencer' genoemd. Hoewel ze een media-persoonlijkheid, socialite, zakenvrouw, model, zangeres, actrice en dj is, zeggen veel mensen dat ze 'beroemd is omdat ze beroemd is'.

 

 

“Ik heb er altijd van gehouden om een ​​innovator te zijn en ik deed mijn eerste NFT in maart 2020 en het won de NFT Charity Award, de beste van het jaar, dus dat was spannend en nu zie ik het gewoon ontploffen in het verleden. paar maanden was zo opwindend, ”begon ze. Hilton werd vervolgens gevraagd: `` Betekent dit dat u een investeerder in bitcoin bent? '' Ze antwoordde:

Ja. Ik ben daar ook heel erg enthousiast over. Het is absoluut de toekomst.

Ze werd verder gevraagd: "Zit je al een tijdje in bitcoin?" Hilton antwoordde eenvoudig: "Ja."

De erfgename veranderde vervolgens ook haar profielfoto op sociale media om laserogen op te nemen. De laser-ogen-meme is sinds februari door de bitcoin-gemeenschap gegaan met de onderliggende betekenis dat iedereen die de ogen aantrekt laser-gefocust is op de prijs van bitcoin die stijgt tot $ 100.000. Politici, beroemdheden en investeerders hebben deelgenomen aan hun profielafbeeldingen, waaronder de pro-bitcoin Amerikaanse senator Cynthia Lummis en Shark Tank-ster Kevin O'Leary.

 

 

Na haar interview verwelkomden bitcoiners op sociale media Hilton enthousiast in de gemeenschap. Sommige Twitter-gebruikers vroegen zich echter af of de erfgename wel begreep hoe de crypto werkt. In antwoord op een opmerking die suggereert dat Hilton bitcoin meer begrijpt dan zij, meende financieel schrijver Frances Coppola: “Een dezer dagen zul je leren dat het vullen van je koffers met bitcoin en het begrijpen ervan totaal andere dingen zijn. Paris Hilton heeft haar koffers gevuld, maar of ze Bitcoin begrijpt, is onduidelijk. Mijn koffers zijn juist leeg omdat ik Bitcoin begrijp. "

 

 

Onder degenen die Hilton verwelkomden die bitcoin omarmden, was Michael Saylor, CEO van Microstrategy, wiens bedrijf tot nu toe ongeveer 91K BTC in zijn schatkist heeft verzameld. Hij twitterde naar Hilton:

Als u laserogen niet begrijpt, begrijpt u ook geen bitcoin. Welkom bij het team Paris Hilton.

De erfgename antwoordde: 'Bedankt, Michael. Opgewonden om er deel van uit te maken. "

 

 

Er waren ook vragen op sociale media over wanneer Hilton daadwerkelijk in bitcoin stapte. De populaire televisiepersoonlijkheid Max Keizer tweette dat hij en zijn vrouw, Stacy Herbert, enkele jaren geleden met Hilton spraken over bitcoin en een foto van de drie samen plaatsten als bewijs. Hij schreef dat op een feest in Soho, New York City: "We spraken uitgebreid met Paris Hilton over bitcoin," en merkte op dat ze "sinds ten minste 2018 oranje pilling heeft gehad". Naast Keizer speculeren een aantal mensen dat ze mogelijk sinds 2015 in cryptocurrency zit.

 

 

Hilton sprak verder over haar aanstaande NFT-projecten tijdens het interview met CNBC. "Ik heb samengewerkt met een aantal fantastische artiesten en heb mijn eerste drop in een paar weken gedaan, en daarna was er nog een gepland," legde ze uit.

 

 

"Mijn eerste kennismaking gaat over kunst", onthulde ze. "Ik kan nog niet veel zeggen omdat het een verrassing is, maar de eerste gaat over kunst en de tweede gaat over muziek en memorabilia. Het is dus verbazingwekkend dat de mogelijkheden hiermee echt eindeloos zijn. " Hilton merkte verder op: "Het is iets dat ik samen met een andere artiest heb gemaakt en het heeft te maken met empowerment van vrouwen."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.