De Monero tijdreiziger

Published on 7 April 2021 at 13:26

Dit is de kracht die Monero in zich heeft, als wij als volk maar zouden begrijpen wat voor wapen voor vrijheid we in handen hebben

De Het is december 2025. De aandelenmarkten zijn eindelijk gecrasht. De hyperinflatie is in een stroomversnelling geraakt nadat Joe Biden de Federal Reserve opdracht had gegeven om 10 biljoen USD te drukken. Economieën over de hele wereld storten in. Er is een universeel inkomen ingevoerd, maar het is niet genoeg om van te overleven. Milities en guerrilla-soldaten met verschillende politieke ideologieën hebben zich gevormd. Reizen is verboden voor iedereen die het vaccinpaspoort niet heeft ontvangen.

 

 

Bitcoin 500k
De prijs van 1 Bitcoin is gestegen naar $500.000. Overheden en bedrijven over de hele wereld gebruiken schuld/ geprint geld om zoveel mogelijk Bitcoin op te kopen terwijl het fiat systeem blijft crashen. Bitcoin is officieel mainstream geworden en normen gebruiken hun UBI om Bitcoin te kopen in plaats van vast te houden aan fiat currencies. Dit succes heeft van de ene op de andere dag Mastercard, Visa, VN, Wereldbank, WEF, FINCEN, Blockstream, regeringen en institutionele beleggers ertoe aangezet om draconische voorschriften aan Bitcoin toe te voegen. Alle door jou zelf gehoste wallets en adressen moeten zijn verbonden met een identiteit (KYC) of ze worden op de zwarte lijst gezet door Chainalysis. Zelf gehoste bitcoins zonder identiteitsbewijs is slechts $250.000 (50%) waard op de zwarte markt vanwege een gebrek aan fungibiliteit. De meeste beleggers houden zich aan de regelgeving om hun nieuwe vermogen te beschermen.

 

 

Converteren
Anonieme ontwikkelaars maken eindelijk de atomic swaps van Monero / Bitcoin af. Silk Road OG's beginnen duizenden BTC's op de markten te dumpen in ruil voor Monero, wat van de ene op de andere dag een BTC-crash van 25% veroorzaakt. Monero schiet 's nachts omhoog van $ 2.000 naar $ 25.000. Iedereen op Wall Street, 4chan, telegram en gab beginnen zoveel mogelijk Bitcoin> Monero te converteren. De prijs van 1 Monero bereikt $100.000 en Bitcoin daalt tot $280.000.

 

 

Totaal Verbod
De VN en de Wereldbank roepen op tot een totaal verbod op Monero en dreigen met 10 jaar gevangenisstraf voor iedereen die een Node runt of meer dan 1 Monero bezit. Monero Citadels beginnen zich te vormen. Alleen mensen met 5+ Monero kunnen de citadellen betreden. Milities en malafide wetshandhavers beginnen de citadellen te beschermen in ruil voor Monero. Monero-gebruikers beginnen met crowdfunding anonieme premies op de hoofden van mensen die achter de great reset zitten, te plaatsen. Milities en guerrillastrijders beginnen Bitcoins te beroven van de globalisten en ruilen het in voor Monero. Iedereen begint Bitcoin te wisselen voor Monero en bitcoin crasht terug naar $30000.

 

 

Waarde zonder fiat
Monero wordt niet langer gewaardeerd op dollars en heeft officieel de crypto-oorlog gewonnen. Mensen kunnen nu een landhuis kopen voor 1 Monero en een jacht voor 0,3 Monero. Vaccinpaspoorten, maskers en covid-tirannie zijn eindelijk tot een einde gekomen. De mensen hebben de crypto-oorlog gewonnen, de great reset gestopt en de globalisten zijn allemaal verdreven of zitten in de gevangenis.

 

 

Dit is een verhaal om je de andere kant te laten zien van Crypto
Dit is een kracht die Monero in zich heeft, we posten dit om dat mensen moeten beseffen dat Crypto veel meer is dan een medium of Exchange. Het is letterlijk een tool voor onze vrijheid en we hebben het zo uit handen gegeven aan de bankiers en overheden. Maar we hebben Monero ook nog gelukkig, laten we deze niet uitleveren!

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.