Bitcoin Update : Centrale Bank Turkije

Published on 16 April 2021 at 13:44

Bitcoin is gedaald en dit is het directe gevolg van de de actie van de Centrale Bank van Turkije. Zei hebben crypto valuta verboden.

officieel verklaring :
“Crypto valuta is niet onderworpen aan enige regulering en toezichtmechanismen, noch aan een centrale regelgevende autoriteit." In een officiële verklaring beweerde de bank dat ze een zogenoemde 'verordening over het niet gebruiken van cryptoassets in betalingen' had uitgevaardigd.

 

 

Lira is gekelderd
Voor wie de markten een beetje volgt heeft Erdogan de Directeur van de Centrale bank ontslagen een aantal weken geleden en een nieuwe directeur neergezet. Dit zorgde toen al voor veel onrust en de Lira kelderde hierdoor nog verder.

 

 

Bankiers zijn overal het zelfde
Veel Turken zijn ondertussen de crypto wereld ingestroomd juist door de grote waarde verliezen van hun nationale munt. De enige oplossing ook tegen deze inflatie. De actie die de Centrale bank dan invoert is natuurlijk zeer onbegrijpelijk, het lijkt bijna of ze willen dat het volk geld verliest door ze te verbieden om te vluchten naar crypto. Wanhoop lijkt hier de grondslag, maar ik denk niet dat ik zou luisteren naar een regering die mijn geld waardeloos maakt en vervolgens de oplossing verboden maakt. Dat is gewoon ziek en onmenselijk. Ik wordt misselijk van die bankiers ze zijn echt overal het zelfde.

 

 

Ontkenning van dit verbod
En sta niet raar te kijken als ze dit verbod weer gaan ontkennen of iets in die trend binnen een paar dagen. Manipulatie gebeurt op hoogste levels nu in de crypto markt en vooral vanuit overheden en bankiers.

 

 

Als je voor de crypot gedachte komt stap dan over
Nou wil ik wel iedereen aanraden om vooral in Monero te stappen. Met bitcoin zul je zeker meer winst behalen maar op lange termijn blijf je alsnog in een omgeving van regulatie hangen aangezien Bitcoin nu compleet op slot zit. De acceptatie van bitcoin is mislukt en het is niet meer dan goud 2.0 met dank aan de mainstream adoptie waar iedereen om liep te roepen door de jaren heen (behalve wij) Die klote schapen die hele dag riepen dat we bankiers en hedge fundsen moesten hebben in de bitcoin markt hebben hun zin. En iedereen ziet het resultaat. Bitcoin is compleet overgenomen. Is niks meer van het volk bij.

 

Spring in Monero XMR

laat bitcoin aan de kant liggen als het gaat om “ontsnappen aan het systeem” alle oude bitcoin fanaten die kwamen voor de techs zijn aan het overschakelen naar Monero. Dit is als je om je veiligheid geeft. Als je je veiligheid opgeeft voor een corrupt systeem spring dan zeker niet in Monero. Just a tip.

 

 

Bitcoin dan..
Wat bitcoin betreft? Die blijft gewoon gaan zoals we aangeven dit is allemaal ruis op de weg omhoog. Bitcoin gaat nog veel harder stijgen, maar zoals we al zeiden, niet zonder dat jij grijze haren hebt en niet zonder downs!

 

 

Dus maak je geen zorgen qua prijs de bulkmarkt is nog niet over.

Dikke SO naar alle Turkse volgers We love you ❤️ en natuurlijk SO naar iedereen🙏

 

 

telegram channel

 

Team Coinpower

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.