nVier gearresteerd in Beieren wegens verkoop van amfetamine

Published on 27 April 2021 at 11:45

Autoriteiten in Beieren haalden een groep neer die ervan werd beschuldigd grote hoeveelheden drugs te hebben verkocht die op het darkweb waren gekocht.

De Beierse Staatscriminaliteitspolitie heeft in samenwerking met het Strafpolitiebureau Garmisch-Partenkirchen vier mannen van 35, 30, 24 en 27 jaar gearresteerd omdat ze naar verluidt vanuit hun huizen een drugshandel hadden geleid.

 

 

Het onderzoek dat leidde tot de arrestatie van de verdachten begon begin februari nadat de onderzoekers een verdacht pakket hadden onderschept dat was gericht aan de 35-jarige verdachte. De onderzoekers vonden 10 kilo amfetamine in het pakket. De onderzoekers leverden de medicijnen gecontroleerd af bij het huis van de verdachte.

 

 

Nadat het pakket was afgeleverd, bleven de onderzoekers de activiteiten van de verdachte volgen om andere verdachten te identificeren die betrokken waren bij de drugshandeloperatie. De onderzoekers identificeerden vervolgens nog drie verdachten: twee Duitsers van 30 en 24 jaar en een 27-jarige Griek.

 

 

De onderzoekers hebben vervolgens arrestatiebevelen voor de verdachten verworven en uitgevoerd. De arrestaties van de verdachten werden gevolgd door huiszoekingen in hun woningen. De huiszoekingen leidden tot de inbeslagname van een kilo amfetamine, 20.000 euro aan contanten en een onbekend aantal goud- en zilverstaven.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.