CBDC's de ultime controle voor overheden komt eraan!

Published on 30 April 2021 at 14:03

We leven in een zieke tijd, en wie niet scherp blijft verdwaalt in de onzin die we over ons krijgen heen gestrooid.

Maatregelen versoepelen?

Er wordt helemaal niks versoepeld en zoals we altijd aangeven dit is WW3. Mensen die nu in dit stadium nog steeds denken dat we een virus aan het oplossen zijn zullen nooit wakker worden. Dit zullen de werkbijen worden van de Koningin in d’r wespen nest.

 

 

Zzzz
Deze mensen zijn zo diep in slaap dat ze nu in een stadium zitten waar ze nooit meer uitkomen het digitale spinnenweb. Deze mensen accepteren alles wat er gezegd wordt en hieronder vallen vooral overheids ambtenaren.

 

 

Diep gezonken overheid
Zei hebben nu bewezen dat ze alles doen voor hun paycheck inclusief hun eigen volk onderdrukken en dit is natuurlijk iets waar de shadow government op heeft gerekend. Deze slaven (Politie diensten) van de elite zullen jou zelfs opsluiten voor het niet dragen van een mondkapje. Wat is de politie diep gezonken, je zou toch verwachten van zulke “slimme mensen” dat ze nooit hun eigen bevolking zouden onderdrukken. Maar zoals je ziet zijn deze agenten nog erger gehersenspoeld als de Duitsers in ww2.

 

 

Is er nog verschil met de Duitsers?
En als je dit zo ziet dan wat is het verschil eigenlijk nog met de Duitsers in de tweede wereld oorlog? Veel mensen roepen altijd “klote moffen” en als je ze vroeg wat hun bezielde om mee te doen aan de bezetting in WW2 was het standaard antwoord “Ik deed alleen wat mij gevraagd werd” onder het mom van “ik doe alleen wat mij gevraagd wordt” onderdrukken de politie diensten nu het eigen volk en praten ze dit voor zichzelf goed door te zeggen “we lossen een virus op” terwijl ze diep van binnen weten dat als ze het niet doen ze hun job kwijt raken en daarom zullen ze hun mond houden en doen wat hun meesters vertellen.

 

 

Vergelijking met WW2
Ik sprak eergisteren persoonlijk een vriend van mij (al een oudere man) en die zei letterlijk tegen mij “Mano ik heb me moeder gesproken (94jaar) en zei vertelde me dat het in WW2 niet zo erg was als nu! Dit is een persoon die de tweede wereld oorlog heeft meegemaakt. En nu WW3 meemaakt, verpakt in Covid-19 onzin.

 

 

Nog 4 jaar zeker
We gaan hier de komende 4 jaar niet uitkomen, wereld oorlogen duren meestal rond de 5 jaar, en we zijn nu al een jaar verder, en ik weet zeker dat jij het einde van de tunnel nog niet ziet. Dit komt omdat het einde nog lang niet in zicht is en zoals je kunt zien zijn we alle vrijheden kwijt geraakt in dit jaar en we zitten er pas een jaar in..

 

 

Something from the past
Als dit is afgelopen zullen we een nieuw geld systeem hebben, er zal een punten systeem zijn, privacy zal tot het verleden behoren (privacy is alleen voor criminelen toch..)

 

 

Geprogrammeerd geld & Punten systeem
Wij voorspellen nu alvast dat ons geld geprogrammeerd zal zijn als we uit de covid hoax komen, gekoppeld aan een punten systeem. Wie genoeg punten heeft krijgt geld dat meer privileges aankan zoals uiteten of naar de bioscoop etc, iemand zoals ik zal alleen beschikking krijgen over geld dat geprogrammeerd is voor enkel levensmiddelen en dan natuurlijk de basis behoefte water en brood.

 

 

Onzin..
Je denkt dit is onzin praat.. Waar denk je dat banken nu onder onze neus mee bezig zijn? CBDC’s Central Bank Digital Coins, en wat kun je met digitale valuta wat je met fiat valuta niet kunt.. Programmeren! Zei kunnen straks bepalen welke privileges wie krijgt gekoppeld aan het grote punten systeem van China. En dit doen ze simpel weg door jou digital currencies te sturen die zijn geprogrammeerd.

 

 

Multinationals zijn in handen van 1%
En alle grote multinationals zullen hieraan meewerken want deze behoren allemaal tot de iluminatie. Dat is ook de reden dat iedereen kapot moet nu zodat de complete supply chain onder hun controle staat want dit is essentieel om een punten systeem uit te rollen.

 

 

De Werkbij en de Koningin
De toekomst ziet er niet best uit, en als het covid doek valt zul je wakker worden in een wereld van ultieme controle over de mensheid, de mensheid als werkbijen voor de koningin.

 

 

Prepare your future!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.