Epic Cash

Published on 3 May 2021 at 10:50

Heel dik project dit, wij zijn altijd opzoek naar pareltjes en daarvoor zoeken wij in de diepte van de markten dus niet op het oppervlak!

Bleef stijgen
En we kwamen deze oin tegen, we hebben hem eergisteren avond gekocht, we waren aan het wachten op een dip en wilde hem gisteren lanceren maar ook gisteren bleef die door stijgen, dus we wilden wachten tot vandaag, in de hoop dat die wat zakte maar ook vandaag bleef deze coin stijgen.

 

 

Buy a dip
Dus nu droppen we hem gewoon. Probeer een dip mee te pakken (ben niet zeker of dat nu al gebeurt) hij kan natuurlijk ook gewoon blijven stijgen.

 

 

Zieke specs ook deze coin :

Max Supply : 21 miljoen !
Huidige supply : 11 miljoen
24 uur laag/ hoog : 0.32 - 0.68
24 uur volume is maar 40k ! Dus een ongelooflijke groei potentie.

 

 

Te koop via DEX, Vitex
Ook te gebruiken voor IOS (iPhone) :

https://apps.apple.com/nl/app/vite-multi-chain-wallet/id1437629486

 

 

Pareltje
Deze coin is nog niet makkelijk toegankelijk maar dat zijn pareltjes nooit natuurlijk.

 

 

Beste weg naar deze coin is :
Xmr sturen naar de vitex wallet/Exchange, vervolgens wisselen voor Bitcoin, en dan je bitcoin wisselen voor Epic cash.

Of via Vite kopen op Binance en versturen naar Vitex. En natuurlijk rechtstreeks BTC sturen naar Vitex alleen de fee kosten 

van bitcoin zijn nu gewoon belachelijk duur.

 

 

PRIVACY OP PROTOCOLNIVEAU

Vertrouwelijkheid is de enige optie. Met openbare blockchains kunnen transactiemetagegevens worden gebruikt om gebruikers en hun activiteiten te deanonimiseren. MimbleWimble fragmenteert transacties met behulp van de CoinJoin-methode, waardoor je privacy wordt beschermd zonder dat je een vertrouwde derde partij nodig hebt. Alle transacties zijn beschermd tegen chainanalyse.

 

 

VOLLEDIG FUNGIBLE
Geen risico op "besmet" geld. Dankzij de privacyfuncties is Epic volledig fungible, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat voor soort activiteiten je coins hadden voordat jij ze kreeg. Elke coin is identiek aan elke andere coin.

 

 

Doe wat moeite
Doe wat moeite ervoor want deze coin is alleen toegankelijk voor de mensen die al wat gevorderd zijn, wat in onze ogen heel goed is en voor een gezonde groei zorgt. De moonboys blijven op deze manier uit deze coin👌

 

 

Just a free tip

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.