Ethereum bereikt $ 3.000 Vitalik Buterin is nu officieel miljardair geworden.

Published on 3 May 2021 at 11:01

Mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, is officieel de op een na jongste self-made miljardair ter wereld geworden
Ether bereikt $ 3.000 terwijl Vitalik Buterin officieel miljardair wordt. 

Ether overtrof voor het eerst $ 3.000 om 01.38 uur UTC op de Bitstamp-exchangeEthereum mede-oprichter Vitalik Buterin heeft nu meer dan $ 1 miljard aan ETH in zijn hoofdadres, dat hij in oktober 2018 openbaarde. De 27-jarige visionair bezit ook enkele andere tokens.

 

 

Buterin heeft een aantal andere geheime adressen bovenop deze hoofdadressen, maar hij beweerde dat ze "vrij klein" waren.

Desalniettemin maakt zijn officiële portemonnee hem nu al de op een na jongste self-made miljardair (achter alleen de CEO van Luminar Technologies Austin Russell).

 

 

Russell verving make-upmagnaat Kylie Jenner nadat ze vorig jaar door Forbes was verwijderd vanwege de rijkdom van haar familie.

 

 

Ether is maar liefst 316 procent gestegen in 2021, aanzienlijk beter dan Bitcoin.

 

 

Ondanks zijn geweldige winsten gelooft Fundstrat dat het veel meer ruimte heeft om te stijgen. Het marktonderzoeksbureau van Tom Lee blijft vasthouden aan zijn voorspelling dat Ether volgens zijn recente onderzoeksnota $ 10.500 zou kunnen bereiken.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.