Elon Musk pushte de Dogecoin-prijs opnieuw scherp hoger - na onthulling dat hij 'sterk' gelooft in Bitcoin en Crypto

Published on 14 May 2021 at 13:16

Crypto en Blockchain
Ik schrijf over hoe bitcoin, crypto en blockchain de wereld kunnen veranderen.
De achtbaan van bitcoin en cryptocurrency heeft deze week zijn wilde rit voortgezet, waarbij de "grap" digitale valuta dogecoin in waarde sprong.

De prijs van de dogecoin is de afgelopen 24 uur met ongeveer 30% gestegen, nadat Tesla TSLA -3,1% miljardair Elon Musk zei dat hij "samenwerkt met doge-ontwikkelaars om de efficiëntie van systeemtransacties te verbeteren", eraan toevoegend dat het "potentieel veelbelovend" is.

 

 

Musk, die eerder zei dat al zijn dogecoin-gerelateerde opmerkingen niet serieus moeten worden genomen, verergerde deze week een cryptocurrency-marktcrash toen hij onverwacht Tesla-ondersteuning voor bitcoinbetalingen introk - maar heeft nu gezegd dat hij 'sterk gelooft in cryptovaluta. , "blijft echter bezorgd over de gevolgen voor het milieu.

 

 

De prijs van de dogecoin is gestegen na een flinke uitverkoop vorige week, met de "meme" cryptocurrency 
De prijs van de dogecoin is weer gestegen in de cryptocurrency-ranglijst - nu de vierde meest waardevolle cryptocurrency na bitcoin, ethereum en binance-munt met een totale marktkapitalisatie van ongeveer $ 70 miljard - sinds Musk zijn ironische ondersteuning van de meme-gebaseerde digitale teken.

 

 

Tesla- en Ethereum-miljardairs zorgen voor een schok van $ 300 miljard Crypto-prijscrash terwijl Bitcoin en Dogecoin plotseling dalen
Mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, doneert meer dan $ 1 miljard aan het Covid Relief Fund in India en andere liefdadigheidsinstellingen
Elon Musk trekt 4 miljoen doge-legerlawine aan terwijl wilde Tesla-speculatie de dogecoin-prijs plotseling laat stijgen
"De grap is ... er zijn geen ontwikkelaars van dogecoin", antwoordde Pete Rizzo, redacteur bij bitcoin en cryptocurrency exchange Kraken.

 

 

Dogecoin, dat kritiek heeft gekregen vanwege zijn gebrek aan ontwikkeling en hoge symbolische concentratie onder een kleine groep accounts, is vorig jaar op deze tijd een geestdodende 20.000% gestegen, omdat mensen wedden dat de prijs zal blijven stijgen.

 

 

De prijs van de dogecoin is tot 2021 explosief gestegen, met handelaren en investeerders die er vanaf januari geld in storten als onderdeel van een door de detailhandel geleide rally die wordt aangewakkerd door handel in cryptocurrency via bijvoorbeeld de commissievrije handelsapp Robinhood.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.