Monero-probleem op Binance: wat het betekent voor XMR-prijs

Published on 18 May 2021 at 11:47

Helaas lijkt de situatie aan te houden met xmr-withdrawls op binance. Dit betekent dat mensen xmr niet kunnen overmaken vanwege een probleem met netwerkcongestie. Maar deposits zouden wel werken. Binance heeft nu nog even het voordeel van twijfel om de situatie op te lossen. Maar als er echt een liquiditeitsprobleem is wat betekent dit dan voor Monero:

1- De huidige xmr-prijs is dan compleet onjuist omdat deze was gebaseerd op paper-monero, aangezien het grootste volume van Monero trading momenteel op binance plaatsvindt. In feite willen er meer mensen Monero dan dat er aanbod is. Binance heeft dan toegestaan dat er Monero getarte kon worden die eigenlijk niet bestaat. Je merkt hier weinig van normaal, behalve in de onderdrukte prijs natuurlijk. Maar Monero is zo extreem populair aan het worden dat mensen het liever op hun eigen private wallet bewaren en daar ontstaat dus het probleem van liquiditeit, hoe kun je mensen Monero laten withdrawlen die je helemaal niet bezit..

 

 

2- Xmr bevindt zich in dezelfde fase als Btc in maart 2020, toen derivatenbeurzen agressief begonnen te handelden en zo de prijs controleerde, onafhankelijk van het aanbod. Op dit punt kon de Bitcoin prijs alles doen, aangezien de prijs was gebaseerd op nep supply.

 

 

3- De volgende fase zou moeten zijn, het terug keren naar de echte waarde van Monero, want iedereen die zijn XMR terug in beheer wilt, zal Monero over willen overmaken naar een non-custodian wallet en zei zullen exchange dus dwingen om hun fake monero trade volume te stoppen. Net zoals het BTC-aanbod begon te dalen op derivatenbeurzen sinds maart 2020

 

 

4- Deze Xmr-bullrun wordt waarschijnlijk episch met een nieuwe Btc / xmr all time high zodra XMR begint te ontsnappen aan de verkoopdruk van derivaten.

 

 

5- Er is ook nog speculatie dat binance wordt onderzocht door Justitie in de USA en daardoor XMR opnames heeft gestopt. Ik persoonlijk denk niet dat dit de reden is aangezien wel deposits toestaan maar geen opnames. Als je alleen deposits toestaat betekent het dat je een gat wilt vullen. Want ook als XMR verwijderd zou worden van binance dan zou het juist de omgekeerde weg moeten volgen. Opnames toestaan en deposits niet meer..

 

 

Weetje
Monero heeft een total supply van 18.4 miljoen coins. Als dit aantal bereikt is op 31 Mei 2022 gaat Monero verder met 1% increase supply per jaar (tail emission):. Dus rond het jaar 2060 zitten we pas rond de 21 miljoen! Je moet weten dat er ongeveer 1.5-2% monero verloren gaat per jaar dus alsnog zal de monero coin onderworpen zijn aan deflatie in plaats van inflatie al zeggen veel sites unfinity supply dit klopt omdat monero dit systeem altijd zal voortzetten naar 31 Mei 2022 maar wie dus dieper kijkt en LEEST en zich erin verdiept ziet dat dit extreem bullish is voor Monero. Door deze cijfers denken nu veel mensen waaronder wij, dat er dus een liquiditeitsprobleem is, Binance kan simpel weg het aanbod niet garanderen.

 


We gaan het zien komende uren/ dagen wat Binance stiekem aan het doen is want ze laten er bijna niks over los. Ze zullen dit moeten oplossen en snel ook.

 

 

We keep you updates

 

 

www.coinpower.nl/trading

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.