Markt update & sentiment

Published on 22 May 2021 at 14:44

Beste leden, ga de markt in. Kijk hoe het sentiment aan het keren is. Ruik proef de markt. Luister naar mensen, dit is heel belangrijk, luister hoe ze zich voelen. Zijn ze negatief aan het worden of zie je vooral nog twijfel en hoop?

 

 

Aftasten en luisteren

Dit is wat wij aan doen zijn, de markt aan het aftasten. Gesprekken opvangen. We vinden het belangrijk om het sentiment van noobs en bekendheden te meten, hun gevoel zegt meestal heel veel over, waar we staan in de markt 

 

Markt begint terughoudend te worden 
Zien we nu noobs van de daken roepen : “koop deze coin die heeft x50 potentie” of bekendheden die opeens DOGE coin portfolio’s en shitcoin portfolio’s laten zien..? Wij zelf zien nu vooral dat iedereen nu toch een toontje lager zinkt en stil aan het worden is, maar nog niet negatief, maar wel een terughoudende houding. 

 

Kenmerken bearmarkt

Een bearmarkt heeft als kenmerk op het einde vooral dat mensen het niet beseffen en echt keihard blijven roepen “buy the dip” de euforie is bijna niet te stoppen, pas naar een maand of twee na de top beseffen ze dat het eigenlijk alleen maar lager en lager pushed. We zitten nu 5 weken van de top verwijderd 65K en hebben zelfs 30k aangetikt er is meer dan een biljoen verdwenen uit de marktcap sinds toen. Dit is wel iets wat in de gaten gehouden moet worden natuurlijk, maar we wisten dat deze markt niet zo verder kon en alleen een gigantische crash zou dit kunnen koelen. De vraag nu is of het onomkeerbaar is en dat moeten we gewoon afwachten. Een 2013 scenario kan ook nog gewoon waar eigenlijk twee bear en bulkmarkten plaatsvonden. 

 

Cool down is echt aan de gang nu

De shitcoin hype begon net voor de top van bitcoin en is nu echt helemaal aan het afkoelen. Er kunnen nu een aantal dingen gebeuren. 1. we blijven een flink aantal maanden rond deze niveaus hangen (consolideren) 2. We gaan nog een stuk lager pushen over een lange periode (bearmarkt)  3. Deze markt draait zich heel snel om 

 

Meer dan een Biljoen geript uit de markt

Besef er is een biljoen verdwenen uit deze markt, wie gaat dat er terug in moeten stoppen? Dit zijn niet de hedge fundsen en bankiers die hebben alles eruit gehaald afgelopen maand, het is het volk die het erin moet stoppen, dit is altijd al zo geweest. Bankiers en hedge fundsen kopen in op depressie en creëren dan een hype en verkopen boven op jou hoop. 

 

Voorspellers & “goed nieuws”

Wees behoedt op “voorspellers & “goed nieuws” deze dagen, media en bankiers rekenen deze dagen op jou hoop om zo de markt uit te persen, en “voorspellers” zijn vaak echte insiders die iedereen 1x de waarheid vertellen, en hierna alleen nog maar onzin verkondigen en die eerste voorspelling beseft ziezo niemand dat dit de waarheid was. Nutteloos dus, lekker links laten liggen die onzin. 

 

Geduld 

Gewoon even geduld en aankijken wat de markt doet, laat je niet verleiden tot domme nutteloze trades, skip die mooiboy oproepen naar shitcoins, als je een dip hebt gekocht heb je dit nu waarschijnlijk al gedaan, dus kun je gewoon een afwachtende positie innemen. Blijf niet nutteloos roepen “buy the dip” iedereen die dit wilde doen heeft dit al gedaan waarschijnlijk.  

 

Dip money..

Ik persoonlijk heb 1/3 van mijn posities nog over voor deze markt, ik koop niks bij en dip geld bewaar ik voor als we echt een diepe bearmarkt zouden keren, dit is mijn long term plan en niemand die me daar van af kan houden, ik heb geen koopjes nodig omdat alles wat ik bezit al een koopje is van de oude bearmarkt. 

 

Onafhankelijk met een freeride

Dit is het voordeel van een freeride, je bent compleet onafhankelijk, omlaag omhoog whatever het is allemaal goed. Echt inkopen doe ik pas als we echt blijven dalen en dalen (bearmarkt) dan kijk ik over een flink aantal maanden pas wat ik ga kopen en start ik mijn nieuwe long term portfolio op het is hier waar je schatrijk wordt!

 

Stay strong guys, we zeggen het altijd : 

CRYPTOLAND IS THE WILD WILD WEST, NO SUCH THING AS FREE MONEY

 

www.coinpower.nl/trading 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.