Is dit een bearmarkt?

Published on 24 May 2021 at 13:05

Wij zullen vandaag ingaan op de vraag of dit een bearmarkt is, het is in deze gigantische uptrend de eerste keer dat we dit moeten uiteggen. 

Even een kort en snel antwoord : Nee, ik denk eerlijk gezegd niet dat we in een bearmarkt in gaan, zoals ik al een paar keer aangaf laatste paar updates net voor de crash zei ik dat we een gigantische crash moesten gaan maken om een nieuwe gezonde groei in bitcoin te krijgen. We zagen allemaal dat bitcoin gewoon niet door het 60k niveau heen kwam omdat steeds meer idioten de markt aan het betreden waren met de totaal verkeerde intenties. Er was niet eens meer sprake van fundamentals. Het geld dat de markt binnen kwam ging zo door naar shitcoins, we zagen bekende mensen roepen om de grootste rommel coins die er bestaan.

 

 

Snel rijk schema’s
Hierdoor begon ik onze leden op dit kanaal te vertellen dat er een crash moest komen het kon gewoon niet anders. Het “snel rijk” schema van nietsnutten die even denken snel rijk te worden is genadeloos afgestraft, shitcoins zijn ondertussen gedumpt tot sommige wel 98% dit was onvermijdelijk. Beste leden dit moest gebeuren! Er was geen andere weg om die ongelooflijk belachelijke hype te koelen. Natuurlijk zijn er slimmeriken die geld hebben verdient erop, maar wij bij coinpower houden van crypto en als je adoptie wilt laten groeien moeten er fatsoenlijke projecten aandacht krijgen. Je zult bij ons nooit horen koop een SHIBA (long term) of een SAFEMOON (long term) dit bestaat gewoon niet dat wij deze rotzooi promoten.

 

 

Ongelooflijk veel verzoeken van shitcoin projecten
We kregen zoveel verzoeken van mensen die snel een coin hadden gebouwd en of wij deze dan wilde promoten aan onze leden, wij zouden hier royaal voor betaalt worden! We hebben ze allemaal de deur gewezen, stuk voor stuk! Wij verdienen bakken met geld met ons eigen long term trading plan, wij hebben geen scammers nodig en zullen onze leden nooit maar dan ook nooit bloot stellen aan mensen die denken dat wij dit voor het geld doen en ons kunnen omkopen met shitcoin projecten.

 

Wij hebben nooit 1 euro gevraagd voor een project en we delen alleen projecten als we daar zelf achter staan. EPIC CASH bijvoorbeeld is een prachtig project die community is niet bezig met “morgen 1k per coin” ze zijn zich gewoon aan het ontwikkelen ongeacht de markt en hier houden we van.

 

 

50-60% drop, bearmarkt?
Terug naar of dit een bearmarkt is, nogmaals nee dit denk ik niet, er zijn voor mij persoonlijk nog geen gevaarlijke tekenen opgedoken van een omkeer naar een bearmarkt, veel mensen associëren een bearmarkt met een 50%-60% drop dit klopt gewoon niet, bitcoin heeft zo vaak in een uptrend dit meegemaakt dat je nu totaal nog niet kan spreken over een bearmarkt. Voor mij persoonlijk is dit gewoon nog steeds een GIGA correctie die we vaker hebben gezien. Mensen worden snel bang en denken niet logisch meer na als ze zo een crash zien tegelijker tijd zijn dit de reacties die ik wel graag zie, weak hands moeten eruit dat gebeurde niet meer bij een 10-25% correctie daarom ook dat ik aangaf dat we een giga correctie nodig hadden. Waar ik wel altijd voor zorg is dat ik safe zit mocht er toch een bearmarkt aanbreken.

 

 

Bijna niemand wordt rijk van Bitcoin
Dit wat je nu mee maakt is exact de reden waarom de meeste mensen nooit echt veel geld zullen verdienen met bitcoin, je hoort altijd mensen zeggen “had ik maar gekocht in 2013-2014-2015” beste leden het gevoel dat je nu ervaart in deze drop is het gevoel dat mensen toen ook ervaarde en ze verkochte alles met verlies keer op keer, dit is de reden dat extreem weinig mensen schatrijk worden met bitcoin of crypto. De meeste die er geld mee verdienen zijn mensen die wonderbaarlijk hun seeds terug vinden naar meerdere jaren. Wat is de reactie als zei terug bij hun coins kunnen? Juist ze verkopen meteen alles en dit is de reactie die iedereen heeft. Je moet letterlijk stalen zenuwen hebben en een grote portie kennis hebben, zonder kennis over deze markt houdt je het geen dag vol als er echt een bearmarkt aanbreekt.

 

 

Oversold
We zagen gisteren een compleet “oversold market” dit betekent niet meteen dat we een voorlopige bodem zijn benaderd maar het geeft wel aan het sentiment op de markt en dat zijn vaak de momenten dat we draaien. Ook heb ik gezien dat er ongelooflijk veel geld in stabel coins zit momenteel dit is een teken dat er heel erg veel angst heerst op de markt. Wat allemaal voordelig is.

 

 

Extreme rijkdom is weggelegd voor bijna niemand
Kortom in dit stadium zitten we nog niet in een bearmarkt en ik denk ook niet dat dit snel veranderd. Drops horen er nu eenmaal bij en als je dacht even makkelijk naar 100K te vliegen met je investment dan heb je nu kennis gemaakt met deze digitale western waar je in rondhangt. Mensen denken altijd dat het een leuk gezegde is “no such thing as free money” maar dit is gewoon zo, geen bankier of overheid op deze planeet die jou even snel rijk wilt zien zo zit deze wereld niet in elkaar.

 

Je zult onderweg naar rijkdom extreme hindernissen tegen komen, je bevind je in een virtuele purge in deze psycho crypto markt en alleen echte strijders worden schatrijk dit zijn mensen met kennis van de fundamenten, met kennis over wat investeringen zijn en riskmanagement is en een gigantische portie stalen ballen, want ook zonder stalen ballen kom je hier niet ongeschonden uit. En als belangrijkste een portie geduld waar je bang van wordt.

 

 

Hardcore bewapend
Wij bij coinpower zijn hardcore bewapend in deze gekke digitale western, wij verliezen geen strijd, als er gevaar dreigt nemen we onze leden mee naar schuilplekken tot de cowboys (banksters) weer weg zijn. We ontwijken ze al jaren en jaren. En iedereen die zich in onze groep bevindt zullen we beschermen, wanneer de bearmarkt aanbreekt zullen vele het psychologisch niet aankunnen en deze markt achter zich laten met verlies, en er zal maar een klein groepje echte strijders overblijven die gigantisch rijk wordt in de diepste punten van deze virtuele wild wild west.

 

 

Je zult nooit een groep zoals coinpower tegen komen
Zoek rond in de complete crypto markt en kijk of je een groep vindt zoals die van ons, wij zeggen wat we willen omdat ons salaris niet afhankelijk is van de media overheid of wat dan ook, wij zijn self made miljonairs onafhankelijk van niks en niemand en we willen jou rijk zien!

 

 

www.coinpower.nl

 

NO SUCH THING AS FREE MONEY

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.