Monero (XMR) adoptie in opkomst ondanks oorlog tegen privacymunten

Published on 26 May 2021 at 11:21

Financiële autoriteiten in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld hebben de afgelopen tijd privacymunten onder de loep genomen.

De nieuwste Cryptwerk-gegevens hebben echter onthuld dat het aantal bedrijven dat monero (XMR) over de hele wereld accepteert, is gestegen tot 950, terwijl 28 crypto-betalingsverwerkers momenteel XMR-transacties mogelijk maken.

 


Monero (XMR) Adoptie Skyrockets
In een tijd waarin sommige regeringen en financiële autoriteiten over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten en Zuid-Korea, hard werken om privacybeschermende cryptocurrencies uit het bestaan ​​te schrappen, is de acceptatie van Monero (XMR) wereldwijd blijven groeien.
Volgens statistieken die beschikbaar zijn op Cryptwerk, een online die gebruikers rechtstreeks informatie biedt over winkels, websites en diensten die bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies als betalingsopties accepteren, zijn er nu 950 gedocumenteerde handelaren die XMR-betalingen voor hun goederen en diensten wereldwijd accepteren.

 


Terwijl vanaf juli 2018 slechts 41 bedrijven die op Cryptwerk waren genoteerd, XMR-betalingen accepteerden. In wezen heeft de op privacy gerichte altcoin de afgelopen drie jaar een toename van 2.217 procent in acceptatie gezien, waarbij de VS de frontlinie bezetten (25 procent van de handelaren), gevolgd door Rusland 10 procent).

 


Andere rechtsgebieden die massale acceptatie van XMR stimuleren, zijn onder meer Duitsland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne.
Monero Blazing the Trail. Met een marktkapitalisatie van $ 7,4 miljard is monero de 27e grootste cryptocurrency ter wereld en staat de digitale valuta op de 8e plaats van de 25 meest populaire cryptocurrencies onder handelaren die op Cryptwerk staan ​​vermeld. Momenteel zijn er 208 kortingen en speciale aanbiedingen van monero-ondersteunende handelaren en 28 crypto-betalingsgateways, waaronder ShapeShift, CoinPayments en NOWPayments, vergemakkelijken onder andere XMR-transacties.

 


Dat is niet alles, gegevens die beschikbaar zijn op getmonero.org laten zien dat de digitale valuta sinds 2019 indrukwekkende mijlpalen heeft bereikt. Specifiek, van april 2019 tot dezelfde periode in 2020, namen de Monero-transacties toe van 7.000 naar 10.000 per dag. En van april 2020 tot april 2021 groeiden Monero-transacties van 10.000tx per dag naar 23.000tx per dag. In dezelfde tijd groeide het on-chain gebruik van Monero jaar op jaar met 208 procent en het team zegt: "al deze XMR-transacties werden uitgevoerd via standaard privétransacties die de afzender, ontvanger en bedragen beschermen."
Hoewel Perkins Coie het belang van privacymunten in zijn whitepaper van september 2020 heeft uitgelegd, blijven autoriteiten deze digitale valuta zien als een geweldig hulpmiddel voor criminelen.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.