Crypto Markt update

Published on 8 June 2021 at 10:03

Markt pushed lager en lager zoals we hadden aangegeven. Er is veel gecoördineerde FUD bezig tegen de markt. Veel overheden en instelling zijn “tegen” crypto aan het roepen. En het is echt gecoördineerd bezig nu. 

 They want it back

Ze willen hun bitcoins terug die veel mensen op top punten hebben gekocht van hun. Er is maar een beperkt aantal echte BTC beschikbaar en die vloeien nu weer langzaam aan terug naar de “pumpers” hedge fondsen en bankiers. Zei betalen alleen wel veel minder dan de gemiddelde noob ervoor heeft betaald. De wereld is aan het opengaan en in combinatie met die instelling die de crypto markt omlaag roepen kiezen de meeste mensen ervoor om te verkopen, om toch nog een vakantie te hebben. Toen iedereen in lock down zat kon je maar weinig geld uitgeven, nu is die lockdown voorbij.. 

 

 

Extreme angst vandaag 

Ik zie extreem veel angst in de markt vandaag en als je kijkt naar de kansen om iets te verdienen in deze markt is vandaag een dag om naar te kijken. Ik zou de trade niet te lang laten openstaan, maar vandaag kleurt de markt bloedrood bijna alles staat in de min. dus kijk naar de Coin die je wilde trade en open een short trade erop vandaag. Goede stoploss eronder, omdat dit een extreem gevaarlijke markt is geworden. Het is een risico maar als je kijkt naar de kansen is de beste plek om te kopen altijd op extreme angst en die is er vandaag. Wel winst pakken en trade sluiten natuurlijk, hier geld winst is winst. 

 

 

Omdraaien

De markt zal pas na de zomer omdraaien, wanneer ze de nieuwe corona varianten op ons beginnen te dumpen. Engeland heeft zijn bevolking al goed genaaid gisteren. Daar lieten ze iedereen naar Portugal gaan en uit het niets beginnen ze weer alles dicht te gooien, het was een gigantische chaos in Portugal airports. En als je denkt dat ze dit hier niet gaan doen leef je in een sprookje. Deze opening is niks anders als een fopspeen om straks een nieuwe lock down te rechtvaardigen. Die puppets in de politiek zullen zeggen “we hebben een inschattingsfout gemaakt, maar de druk vanuit de bevolking was te groot geworden” 

 

 

Sinister dilemma 

Het sinistere hiervan is dat een lockdown kennelijk goed is voor de crypto markt, het is ziek, maar we hebben duidelijk kunnen zien dat dit echt zo is. Dus ja, hoop je nu op een lockdown of juist niet? Duivels dilemma. Ik zelf kies voor vrijheid fuck die crypto dollar dan als ik me vrijheid ervoor moet opgeven. 

 

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.