Coinpower trading update

Published on 14 August 2021 at 13:00

Een update over onze trades en updates in onze premium groepen op Discord hieronder beschreven. 

Ons trade platform is weer op volle toeren laatste tijden. Wij hebben de trades in de downtrend een tijdje stil gelegd. Omdat soms de beste trade geen trade is. Met deze actie voorkwamen wij dat onze leden hun porto folio (opgebouwde winsten) niet zouden “kapot trade” je zag in veel groepen dat ze niet besefte wat er gebeurde met de markt en gewoon hun leden “signals” bleven geven als kip zonder kop. Al hun signalen gingen natuurlijk de mist in, omdat ze niet herkende dat 65k btc de voorlopige top was. Iedereen die bij ons luisterde heeft de top verkocht voor 2/3. 

 

Dip buys

Wat wij wel deden was “super dip buys”geven aan onze COINPOWER Discord leden, en we bleven natuurlijk de Discord groepen voorzien van updates. En als kers op de taart lieten we al onze leden gratis en voor niks in de Discord groepen blijven, zolang de markt het niet toeliet om te trade! Wij wilden gewoon absoluut niet dat onze leden fouten gingen maken en in clown groepen terecht kwamen en dan zouden gaan “trade om het trade”. 

 

Wij stoppen als het moet zonder pardon

Wij bij COINPOWER durven te stoppen met heel het trading programma als we denken dat het te gevaarlijk is! Wij durven leden te verliezen, omdat wij kwaliteit verkiezen boven alles! 

 

Super traders community

Wat het mooie ook was is dat onze premium leden een complete community hebben gevormd in deze dip en ook elkaar bleven steunen en van informatie bleven voorzien, dit was een geweldig side effect. Ook daar zitten extreem veel leden met kennis, COINPOWER is echt een super traders community geworden waar we heel trots op zijn. Ik durf te stellen dat er geen enkele groep in Nederland en België is met zoveel kennis in huis als bij coinpower trading. 

 

Highly active

Wij zijn nu al een flinke tijd bezig met trade op Discord, maar als het nodig is stoppen we meteen om onze leden te beschermen en altijd op onze kosten je zult geen dag van je betaalde lidmaatschap bij ons verliezen. Dit is hoe wij altijd te werk gaan. 

 

Coinpowernews channel

Nummer 1 channel in crypto in de Benelux. Je ziet het zelf veel van onze voorspellingen komen nu exact uit, nogmaals wij delen dagelijkse gebeurtenissen hier en natuurlijk ook crypto updates. 

 

Dit komt omdat beiden extreem met elkaar verworven zijn. Een goede trader wordt je alleen als je snapt wat er om je heen speelt, een wakker mens is de beste trader vandaar dat we ook iedereen wakker proberen te maken, het helpt je extreem in het trade. 

 

Voorbeeld

Zometeen zullen we de laatste update uit de premium hier even delen zodat je kunt zien wat je daar kunt verwachten. En natuurlijk blijven we hier op coinpowernews altijd doorgaan met wat we altijd doen voor jullie. 

 

Premium member

Wil jij ook member worden van onze premium community meld je dan aan via onze website www.coinpower.nl/trading 

 

 

Team Coinpower


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.