Duitse vrouw probeerde een huurmoordenaar in te huren op het Darkweb

Published on 16 August 2021 at 13:17

De openbare aanklager van Dresden heeft een Duitse vrouw aangeklaagd voor vermeende pogingen om een ​​huurmoordenaar op het darkweb in te huren om de vriendin van haar ex-man te vermoorden.

De openbare aanklager van Dresden maakte in een persbericht bekend dat een 41-jarige vrouw had geprobeerd een huurmoordenaar op het darkweb in te huren om de 23-jarige vriendin van haar ex-man te vermoorden.

 

De beklaagde zou begin februari 2021 een zogenaamde "moord-for-hire"-site op het darkweb hebben bezocht. Ze nam contact op met de beheerder van de site en legde de situatie uit (d.w.z. ze wilde dat de vriendin van haar ex-man werd vermoord). De beklaagde en de beheerder van de site onderhandelden en kwamen overeen dat de beklaagde 0,2 bitcoin zou betalen en dat haar doelwit twee weken nadat ze de betaling had gedaan zou worden vermoord.

 

De beklaagde zou de betaling eind februari hebben gedaan. Het openbaar ministerie van Dresden ontving informatie over het complot van de beklaagde van de beheerder van de site en arresteerde de vrouw op 26 februari 2021.

 

De rechtbank van Dresden plaatste de vrouw vervolgens op 27 februari 2021 in voorlopige hechtenis. De rechtbank van Dresden zal de datum voor de opening van de hoorzitting van de vrouw bekendmaken.

 

Telegram


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.