WTF is er aan de hand in Afghanistan?

Published on 16 August 2021 at 13:57

We zien gekke propaganda op het nieuws over Afghanistan momenteel, de media motor draait op volle toeren.. Als je onze gedachte wilt weten over dit zieke theater lees dan verder.  

Wat er gebeurt in Afghanistan hoort bij de nieuwe agenda die door de shadow government is ingezet in 2020. Het is heel erg wat ze nu doen, ze jagen de complete bevolking op. Dit is natuurlijk altijd het plan geweest. De USA en het zieke democratie programma heeft nooit gewerkt en dit was natuurlijk ook nooit de bedoeling. 

 

 

Een oorlog heeft veel voordelen voor de psychopaten aan de macht, wapendealers, farmaceutische bedrijven, regeringen. Een oorlog zorgt voor de wapendealers omdat deze onbeperkt wapens kunnen leveren, het zorgt voor de farma bedrijven omdat de medische zorg in een oorlog een garantie is en voor de regeringen omdat deze zo de complete rijkdom van een land kunnen plunderen. 

 

 

Waarom trekt de USA zich terug? De USA trekt zich niet terug, maar door middel van deze neppe terugtrekking kunnen ze nu het volk echt gaan terroriseren. Wat ze nu gaan doen is de Taliban steunen (wat ze altijd al hebben gedaan) en zei zullen ervoor zorgen dat het complete land terug in de middeleeuwen beland. Maar doordat de USA zich zogenaamd terug trekt, kan de USA en partners nu beginnen met het onderdrukken van de bevolking in Afghanistan onder de dekmantel "Taliban". Zo zegt de USA eigenlijk "bedankt voor al jullie rijkdommen die we jaren hebben mogen plunderen, en nu krijgen jullie de laatste rekening"

 

 

De media propaganda motor draait nu op volle toeren, de westerse bevolking wordt een bepaalde gedachte opgelegd. Zo van "zie je wel dat die landen ons nodig hebben" maar het was de USA die het land binnen viel onder valse voorwaarden die compleet illegaal waren. Sinds de inval is het land in complete verval geraakt met hulp van alle westerse landen. Alles wat de media zegt is een leugen. Nu doen alsof het land niet zonder hen kan is een bewijs hoe gestoord deze mensen zijn, ze hebben grootheidswaan daar wordt je bang van. 

 

 

Dit theater is eigenlijk niet heel moeilijk te begrijpen als je ziet waar het sinds 2020 in deze wereld om draait, het draait allemaal om het onderdrukken van de wereldwijde bevolking, onder het mom van een virus, maar in landen als Afghanistan werkt onderdrukking beter met een oorlog dan met een virus, dit komt omdat deze mensen zich niks aan trekken van corrupte regeringen, het volk is gewend om regeringen te negeren laat staan dat ze corona maatregelen gaan volgen. In deze landen werkt een soort burger oorlog beter dan een fake virus. Het einddoel is altijd "De onderdrukking van de bevolking"

 

 

We hebben te maken met zieke mensen aan de macht, gestoorde psychopaten die extreem veel waarde hechten aan symbolen en macht. Ze wisten al sinds de inval in 2001 dat een fake virus in een oorlogsgebied niet gaat zorgen voor de onderdrukking van een bevolking, dus het plan voor Afghanistan was altijd al anders, elk land krijgt de onderdrukking afgestemd op het gedrag van zijn bevolking. Dit is gewoon WW3 tegen de complete mensheid. 

 

 

Dit gaat nog veel erger worden, we hebben nu, natuurbranden, overstromingen, oorlogen, aardbevingen, een fake virus enzovoort, het is echt ziek wat we meemaken, en dit is nog lang niet voorbij en het wordt nog veel erger houdt daar rekening mee. 

 

Telegram

 

Team Coinpower 

 

 

 

 

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.