De grootste naam-hoax ooit uitgevoerd (covid-19 en influenza) met bewijs!

Published on 25 January 2022 at 15:06

Veel mensen zien covid-19 nog steeds als een apart virus dat wonderbaarlijk is ontstaan op een markt in China Wuhan. Wij zullen jullie vandaag precies uitleggen hoe het zit met de covid-rapid testen en hoe ver deze scam gaat. Zet je mind open want de meeste zullen deze verklaring niet accepteren of ze kunnen het zelfs niet accepteren ook al wilde ze het. Het is zo eenvoudig deze covid test scam maar zo verschrikkelijk moeilijk om binnen te laten in je mind. Lees hieronder verder.

Wat wij hebben gezien de laatste twee jaar is dat alle overeenkomsten met influenza en Covid-19 exact het zelfde zijn, er is gewoon letterlijk geen verschil. Bekijk de symptomen hier beneden. 

 

Influenza A en B (mensen en dieren) :

Griepverschijnselen zijn: koorts, hoofdpijn, keelpijn, kortademigheid of ademhalingsproblemen, pijn op de borst, hoesten, vermoeidheid en slapeloosheid, pijnlijke ledematen, spierpijn., slechte reuk, geen smaak, diarree, rillen (koud en warm), extreem vermoeid., verwarring., rode of geïrriteerde ogen.

 

Covid-19 (alle varianten) :

koorts, hoesten, vermoeidheid, smaak- of reukvermogen, keelpijn, hoofdpijn, pijn in ledematen, diarree

huiduitslag, rode of geïrriteerde ogen, kortademigheid of ademhalingsproblemen, verwarring,

pijn op de borst.

 

Deze informatie staat ook op de staatswebsites

Dit zijn de algemene symptomen van influenza en covid-19. Dit is geen conspiracy dit is informatie van allerlei websites inclusief RIVM. De vraag zou moeten zijn "waar zijn wij mee bezig?". Dit was niet hoe ze covid hebben voorgesteld aan de wereld, covid was een dodelijk virus waarvan wij de levende dood zouden zien neervallen straat. Nu twee jaar later kan iedereen zeggen dat dit een grove leugen was. Er vallen geen mensen dood neer op straat, tenminste ik heb ze nog nergens gezien. Dit is wel de enige reden waarom iedereen zijn vrijheid is afgepakt op een grove doordachte manier. Jij en ik hebben een covid QR app gekoppeld aan ons gezondheid certificaat door een virus dat niet te onderscheiden is van de griep.. besef dit even. 

 

Dan gaan we nu door na de covid sneltesten. 

Veel mensen zullen zich afvragen hoe het kan dat al die covid testen positief testen. We zien verschrikkelijk veel verklaringen voorbij komen. Er wordt volgens ons zelfs expres verwarring hierover veroorzaakt om af te leiden van hoe het nu echt zit. We zien dat de uitvinder van de covid test zelfs zegt dat zijn testen niet geschikt zijn om covid te detecteren, vervolgens zou hij zijn vermoord.. Ook hier kun je jezelf een vraag stellen, "wie heeft dit verhaal verspreid" maar nog belangrijker is het "waarom" het "waarom" vertelt je meer dan alle andere vragen bij elkaar, het zorgt ervoor dat je boven dit theater gaat staan en alles gaat overzien van grote hoogte.  

Aantal Feiten op een rij

Kery Muller uitvinder van de zogenaamde PCR test heeft zelf nooit gezegd dat de test niet bedoeld is om Covid te detecteren, sterker nog hij overleed in 2019 en had geen enkele weet van de covid scam die een aantal maanden na zijn dood zou voltrekken. Hij ontwikkelde de DNA-replicatietechniek polymerasekettingreactie (PCR), deze techniek staat los van covid-19 een PCR test kan voor meerdere doeleinde gebruikt worden, PCR = niet enkel om covid-19 op te sporen het is dus ook niet aan elkaar verbonden al denken de meeste mensen dat dit wel zo is (bron). De PCR test bestaat al sinds 1980.

Misleiding van het complete volk

Dus "waarom" is het verhaal van Kery Muller zo de wereld in geslingerd? Het antwoord is zeer makkelijk, misleiding, wij moeten met zoveel onzin opgezadeld worden, zodat we nooit beseffen hoe het werkelijk zit. Hoe meer onzin er verspreid wordt hoe ongeloofwaardiger de "wakkere" mensen worden, op een gegeven moment is de onzin die verspreid wordt zo ongeloofwaardig dat het verhaal uit de media het meest logisch gaat klinken en dit is het probleem ook. Mensen die denken wakker te zijn richten zoveel schade aan waardoor de mensen die het echt snappen op de zelfde berg worden gegooid door de "slapende" want deze "slapende" worden zelfs moe van deze "half wakkere personen" en dit is niet onterecht, ze kramen nu eenmaal veel onzin uit. Maar als je terug gaat naar hun bronnen kom je vaak bij CIA-controlled groepen uit als Qanon, BLM, Antifa etc etc etc, ze hebben 1 taak en dat is desinformatie verspreiden onder de "half wakkere mensen" want deze nemen alles aan en controleren helemaal geen enkele bron, deze groep personen is erger als de "slapende" mensen. 

Ik heb nog geen enkel bewijs gezien dat Covid-19 bestaat, nul komma nul

Veel mensen testen nu positief op covid-19 maar wat wordt er eigenlijk getest? Er is geen enkel bewijs dat covid bestaat (in mijn ogen) en wij probeerde dus een andere weg in te slaan. wij dachten als er een "covid-19 test" is, zou er dan geen "influenza test" zijn? En jawel hoor, die is er en die bestelde we (hier). We hebben deze influenza test al een tijdje en rond gevraagd aan kennissen als er iemand positief test op covid-19 laat het ons dan weten dan willen wij de "influenza test" meteen ook uittesten. (Ik dacht dus als deze covid-19 daadwerkelijk niks anders is als influenza, dan zou die influenza test moeten aanslaan bij een positief geteste covid-19 persoon) We zorgden dat deze influenza test bij onze kennis terecht kwam en wat bleek na de influenza test was de covid positief geteste kennis dus ook positief getest op influenza !!! 

 

Veel mensen weten niet eens dat er een "influenza test" bestaat, omdat hier nooit sprake van is geweest, normaal bij de griep ging je naar de doktor die schreef je wat rust en pillen voor en je ging uitzieken in je bed, nog nooit dat iemand eraan dacht om te gaan testen op "influenza" dit verklaard ook waarom "covid-19 test" vele malen bekender is, dit komt omdat niemand een "influenza test" koopt of ooit van gehoord heeft, "covid-tests" zijn nu op elke hoek van de straat te verkrijgen (massa productie).

 

Waar is de scam actief in dit verhaal? 

Waar zit de scam dan in dit verhaal, de meeste die het een beetje hebben begrepen snappen dat de scam in dit verhaal ligt bij de naam op de tests zelf, ze hebben de naam "COVID-test" gebruikt voor de "influenza testen," dit is het enigste wat ze hebben gedaan, niks meer en niks minder. Covid is nep, maar nu hebben ze het echt gemaakt door massaal de testen van "influenza" te veranderen in enkel de naam, het is briljant! Letterlijk briljant wat ze hier hebben geflikt. Verander de naam op de covid test in influenza en je begrijpt waarom iedereen positief test nu want ja de griep heerst nu zoals elk jaar ervoor. Gewoon een simpel woordje veranderd van naam en gehyped als dodelijke ziekte dat is wat er hier gebeurt is. Dit is buiten de box denken, want wie binnen de lijnen van het systeem denkt zou hier nooit achterkomen hoe makkelijk het antwoord ook is. Ze hebben voor zoveel ruis gezorgd dat niemand het makkelijkste antwoord zou zoeken, hiervoor gebruiken ze dus allerlei groepen zoals Qanon etc, die verspreiden zoveel onzin en iedereen wordt het bos ingestuurd met hun neppe informatie, terwijl het simpele antwoord ligt gewoon boven op..

 

 

Logic is er als je zoekt 

Kijk eens waarom mensen positief testen op covid zonder symptomen, dit is normaal bij influenza, veel mensen hebben influenza zonder dat ze het weten. Of waarom testen dieren positief op covid, omdat influenza ook gewoon voorkomt bij dieren. Of waarom test een papaver positief op covid, omdat je hier bent misleid en dit verhaal simpel weg niet waar is. 

 

Het probleem is niet Covid, het probleem ben jij die de waarheid niet binnen kan laten

Veel mensen zullen dit ontkennen ook al staat het recht voor hun neus, wij begrijpen dit zelfs want wat wij jou eigenlijk zeggen is dat je complete leven een leugen is, wie accepteert zoiets? En waarom zou je het ook accepteren, soms is de leugen makkelijker als de waarheid en dit is de reden waarom weinig mensen het vermogen of de kracht hebben om zoiets als dit te accepteren. De leugen is makkelijker, Chineese, zuid afrikaanse, delta omikron, britse variant, en wie weet welke variante nog gaan komen, als het makkelijker voor jou is om dit te accepteren houden wij je natuurlijk niet tegen.

 

Onthoudt goed niet influenza is veranderd in covid, maar jij bent veranderd. De TV heeft je zo vaak verteld hoe eng Covid is dat je nu na de doktor rent bij de minste kuch en je het voor jezelf zo echt maakt dat je vergeet dat je ooit griep hebt gehad, je raakt nu in paniek van de normale griep.  Je beweert nu dat je nog steeds het zelfde bent als voor deze covid hoax? Iedereen is veranderd om ons heen, inclusief jij zelf, je zult erover heen moeten, en dat kan enkel door de waarheid te accepteren. Noem ons gek als je je daardoor veiliger voelt maar wij beloven enkel de waarheid (redpill) aan de gene die de waarheid zoeken, de rest is aan jou. 

 

Greetings Mano Crypto 

 

Team Coinpower 


«   »

Add comment

Comments

Jamal
8 months ago

Respect BRO